Kindercentrum 'Leutje Laiverds' -  Flexibele opvang voor een betaalbare prijs.

Vacatures

Vacature: Creatieve pedagogisch medewerker BSO
(18-24 uur p.w.)
 
Op Leutje bso  hebben we per februari een vacature voor een pedagogisch medewerker. Je werkt hier minimaal 18 uur per week met een groep kinderen in de leeftijd van ca. 4 t/m 12 jaar. De werkdagen zijn maandag t/m vrijdag. (na de zomer komt de vrijdag te vervallen)

Wat ga je doen op Leutje BSO?
Leutje BSO biedt opvang aan kinderen van verschillende scholen in beijum, Groningen. Het is een kleinschalige, huiselijke bso met twee groepen, die op leeftijd zijn ingedeeld.
Leutje BSO biedt een afwisselend activiteitenprogramma op creatief gebied, toneel/theater en sport en spel. Samen met je collega's zorg je dat er elke dag een afwisselend programma wordt aangeboden. Het leuke aan de bso is dat je je eigen talenten kunt inzetten.
 
Wat wordt er van jou verwacht?
Je vind het leuk om iedere dag een avontuurlijke, creatieve of sportieve activiteit te organiseren. En met kinderen van 4 tot 12 jaar op avontuur te gaan.
Je vind het leuk een echte gastheer/vrouw te zijn voor de kinderen en hun ouders.
Je bent een aanpakker en je bent  goed in organiseren.
Je gaat gezellige ritjes op de bakfiets niet uit de weg.
Je bent vanaf februari in ieder geval een half jaar beschikbaar voor minimaal 18 uur per week. Op margedagen en in de vakantie vind je het niet erg om langere dagen te werken op onze andere locatie “Leutje Laiverds” met de bso kinderen.
Ook voor voorschoolse opvang draai jij je hand niet om.
 
Functie-eisen
Om als pedagogisch medewerker bij Leutje BSO aan de slag te gaan heb je een opleiding op pedagogisch of verzorgend gebied niveau 4 afgerond met rekenen en taal 3F. Je hebt minimaal 1 jaar werk(stage)ervaring opgedaan op een BSO met kinderen van 4 t/m 12 jaar.
 Gezien de samenstelling van het team gaat bij gelijke geschiktheid de voorkeur uit naar een man

Wat kun jij van ons verwachten?
Wij bieden een leuke baan met veel verantwoordelijkheid binnen een gezellig team.
De omgangssfeer is informeel en binnen de organisatie wordt gewerkt met een hoge mate van betrokkenheid en inbreng van alle medewerkers. Het betreft in deze een contract voor een half jaar met de mogelijkheid tot verlenging. De werkuren (eerste overeenkomst zijn minimaal 18 uur/ maximaal 24 uur pw) zijn verspreid over vijf werkdagen per week.
Vanaf september kan er een verlenging besproken worden voor 4 dagen pw (12/18 uur)
Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform CAO Kinderopvang.
 
Hoe kun je solliciteren?

Presenteer jezelf en je vaardigheden op een originele manier via leutjelaiverds@gmail.com en wordt snel uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek!
Solliciteren kan t/m 15 januari 2018 
                                  kinderopvang Groningen beijum