Kindercentrum 'Leutje Laiverds' -  Flexibele opvang voor een betaalbare prijs.
kinderopvang Groningen Leutje Laiverds

U bent op zoek naar kinderopvang voor uw kind (eren) waar vaste medewerkers het gezicht zijn van de groep, waar kinderen in een liefdevolle en huiselijke sfeer opgevangen worden en waar flexibiliteit het uitgangspunt is van de opvang? 
Zoek dan niet verder, want dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarvoor kunt u  allemaal terecht bij Kindercentrum 'Leutje Laiverds'.

 In het kort:
  • 1 verticale groep (0-4 jaar) in het activiteitencentrum Trefpunt (beijumerweg 17)
  • 2 BSO groepen (4-12 jaar)  Ypemaheerd 49 (naast de ALDI)
  • Opvang van 07.00 – 19.00 uur,( in overleg vanaf 06:30) het hele jaar door!
  • Voorschoolse-, Tussenschoolse- en Naschoolse opvang
  • Flexibele opvang
  • Vakantie en occasionele opvang


minimale afname 10 uur per week voor kinderen van 0 tot 4 jaar.
minimale afname 5 uur per week voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

kinderopvang Groningen
Over Leutje Laiverds 

kinderopvang Groningen beijumKindercentrum 'Leutje Laiverds', gevestigd in activiteitencentrum Trefpunt, biedt kleinschalige kinderopvang in een huiselijke, warme en veilige omgeving waar kinderen zich vrij kunnen ontwikkelen. De kleinschaligheid, een vast dagritme, rust en regelmaat, weinig prikkels en iedere dag dezelfde gezichten zorgen voor een stabiel opvoedklimaat waarin kinderen zich veilig voelen.

kinderopvang Groningen beijumBij 'Leutje Laiverds' werken we met VVE UK&PUK.
Kinderen leren door te spelen. Met speelse activiteiten van Uk en Puk doen kinderen nieuwe ervaringen op en leren ze nieuwe vaardigheden. Dat heet Vroegtijdige- Voorschoolse Educatie (VVE). Uk en Puk bestaat uit allerlei activiteiten rondom verschillende thema’s. De thema’s zijn zo gekozen dat ze dichtbij de belevingswereld van uw kind staan.

Alle groepsleidsters bij 'Leutje Laiverds' zijn in het bezit van een diploma op het gebied van de kinderopvang op tenminste MBO niveau en zijn in het bezit van een E.H.B.O. certificaat. De belangrijkste kwaliteit die onze groepsleidsters kunnen tonen is de liefde voor het vak en de betrokkenheid voor de kinderen, die ertoe leidt dat uw kind met veel aandacht en zorg omringd wordt en zich bij ons snel thuis voelt.


                                       Kinderopvang Groningen Beijum               
kinderopvang Groningen

kinderopvang Groningen beijum

Over Leutje BSO

Leutje BSO is een creatieve buiten schoolse opvang in de wijk Beijum, Groningen.
 
Het bijzondere aan Leutje BSO is dat er veel creatieve kinderactiviteiten worden gedaan waarbij we de kinderen ruimte geven om hun gedachten en gevoelens vorm te geven. Naast activiteiten binnen het gebouw van Leutje BSO doen we ook veel activiteiten buiten de deur. Denk hierbij aan theater voorstellingen, rodelen bij kardinge of speur/ vossenjachten.
 
Leutje BSO wil dat alle kinderen die bij ons komen spelen het ‘leuk’ vinden en zich thuis voelen. Het is tenslotte hun vrije tijd, “tijd van en voor kinderen”. Dat vinden wij belangrijk. Wij hopen dat kinderen ons zien als een “ creatieve uitlaatklep” waar zij zich in een veilige vertrouwde omgeving kunnen ontwikkelen.

Wij zijn kleinschalig en willen zo blijven , daarom bieden wij ruimte voor maximaal 32 kinderplaatsen per dag. Minder kinderen op de locatie betekend meer aandacht en kwaliteit.
 
Zoekt u opvang voor uw kind(eren) en bent u nieuwsgierig geworden, kom dan eens
langs op onze kunstzinnige locatie en wij geven u graag informatie en een rondleiding .
 

Wij zien u graag met uw kind(eren) langskomen.

kinderopvang Groningen

Afname dagdelen is duur! wij rekenen per uur!

Vraag vrijblijvend een berekening!!
kinderopvang Groningen